CARGOMESH GMBH
Search

НАШИ ПАРТНЕРИ

Rarepar, нашиот партнер за висококвалитетни резервни делови за автомобили, соработува со нас за да понуди уникатно решение за автомеханичарски работилници во Европа. На кои им се потребни специјализирани делови за замена кои тешко се наоѓаат. Да се ​​најдат ретки делови кои повеќе не се произведуваат од производителот. Преку тесна соработка, идентификувавме голема побарувачка за специфични, веќе не произведени делови и почнавме исклучиво да ги репродуцираме според оригиналните спецификации. Откријте ги нашите ексклузивни делови произведени според оригиналните спецификации – доверлив извор за квалитетни делови што го развиваат вашиот бизнис.

https://rarepar.com/

Верувајте му на ProtectMesh за да ја обезбеди безбедноста на вашите сервери и успешно да ги надминете предизвиците во брзо-движечкиот ИТ свет.

Databunker е сеопфатно решение се-во-едно дизајнирано специјално за потребите на малите и средни бизниси (МСП).

Оваа иновативна платформа ги интегрира основните компоненти за ИТ безбедност и инфраструктура, како што се заштитен ѕид, решенија за резервни копии, како и сервери за терминал, производство и бази на податоци во еден производ.

Затоа Databunker нуди уникатна комбинација на безбедност, ефикасност и пријателство за корисникот со намалување на сложеноста на ИТ инфраструктурата и истовремено обезбедувајќи висок стандард на заштита од дигитални закани.

Со Databunker, малите и средните претпријатија добиваат прилагодено решение кое им овозможува безбедно, сигурно и економично да управуваат со нивните ИТ системи.

https://protectmesh.com