CARGOMESH GMBH
Search

gjurmë

Informacioni sipas nenit 5 të Aktit të Telemedias:
Kjo faqe është një ofertë nga:

CARGOMESH GMBH dega Austri
Glöckelstrasse 8
4663 – Laakirchen
Austria

Drejtor Menaxhues: Rudolf Pilat

ID e TVSH-së:

Ju mund të kontaktoni shërbimin tonë të klientit për pyetje, ankesa dhe shqetësime me email në office@cargomesh.com.
Për pyetje mund të përdorni edhe formularin tonë të kontaktit.

Përgjegjësia për lidhjet:

Oferta jonë përmban lidhje me uebsajte të jashtme të palëve të treta mbi përmbajtjen e të cilave ne nuk kemi asnjë ndikim. Prandaj, ne nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për këtë përmbajtje të jashtme. Ofruesi ose operatori përkatës i faqeve është gjithmonë përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të lidhura. Faqet e lidhura u kontrolluan për shkelje të mundshme ligjore në momentin e lidhjes. Përmbajtja e paligjshme nuk ishte e dukshme në kohën e lidhjes. Megjithatë, kontrolli i përhershëm i përmbajtjes së faqeve të lidhura është i paarsyeshëm pa prova konkrete të shkeljes ligjore. Nëse marrim dijeni për ndonjë shkelje ligjore, ne do të heqim menjëherë lidhje të tilla.

e drejta e autorit

E gjithë përmbajtja në faqen e internetit vlerësohet. Riprodhimi, kopjimi, ruajtja, transmetimi, prezantimi publik ose përdorimi tjetër i faqes së internetit pjesërisht ose plotësisht nuk lejohet pa leje me shkrim.

[gzd_complaints]