CARGOMESH GMBH
Search

PARTNERET TONA

Rarepar, partneri ynë për pjesë këmbimi të makinave me cilësi të lartë, punon me ne për të ofruar një zgjidhje unike për dyqanet e riparimit të makinave në Evropë. Të cilët kërkojnë pjesë këmbimi të specializuara, të vështira për t’u gjetur. Për të gjetur pjesë të rralla që nuk prodhohen më nga prodhuesi. Nëpërmjet bashkëpunimit të ngushtë, ne kemi identifikuar një kërkesë të lartë për pjesë specifike, jo më të prodhuara dhe kemi filluar t’i riprodhojmë ekskluzivisht ato sipas specifikimeve origjinale. Zbuloni pjesët tona ekskluzive të prodhuara sipas specifikimeve origjinale – një burim i besueshëm për pjesët cilësore që rritin biznesin tuaj.

https://rarepar.com/

Besojini ProtectMesh për të garantuar sigurinë e serverëve tuaj dhe për të kapërcyer me sukses sfidat në botën e shpejtë të IT-së.

Databunker është një zgjidhje gjithëpërfshirëse gjithëpërfshirëse e krijuar posaçërisht për nevojat e bizneseve të vogla dhe të mesme (SME).

Kjo platformë inovative integron komponentët thelbësorë të sigurisë dhe infrastrukturës së TI-së si muri i zjarrit, zgjidhjet rezervë si dhe serverët e terminalit, prodhimit dhe bazës së të dhënave në një produkt të vetëm.

Prandaj, Databunker ofron një kombinim unik të sigurisë, efikasitetit dhe lehtësisë ndaj përdoruesit duke reduktuar kompleksitetin e infrastrukturës së TI-së duke siguruar një standard të lartë mbrojtjeje kundër kërcënimeve dixhitale.

Me Databunker, SME-të marrin një zgjidhje të përshtatur që u mundëson atyre të menaxhojnë sistemet e tyre të TI-së në mënyrë të sigurt, të besueshme dhe me kosto efektive.

https://protectmesh.com