CARGOMESH GMBH
Search

RP001SET2 Numri i krahasimit 7700822908 + 7700822906 + 7700803635

219,00 exkl. MwSt.

Description

 

Mallra të reja dhe cilësore

Të gjithë artikujt janë prodhuar sipas pjesës origjinale të zëvendësimit.

 

Norma e sheshtë e dërgesave për Evropën
Çmimi fiks për dërgesë me korrier ekspres me DSV

Additional information

Numri krahasues

7700822908 + 7700822906 + 7700803635

Lloji

Pllakë susta dhe futje gome dhe kushinetë topash (seti prej 2)

për makinë

Renault
Hapësira III (JE)
Laguna I
Avantime

statusi

Mallra të reja në magazinë

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.