CARGOMESH GMBH
Search

RP010 Citroën 3.0 HDI numër krahasimi i linjës me presion të lartë 4014LN

Linja e presionit të lartë me cilësi të lartë 4014LN,

I përshtatshëm për Citroën 3.0 HDI tuaj.
Pjesë e re, kopje

448,00 exkl. MwSt.

Description

Linja me presion të lartë për Citroën 3.0 HDI – 4014LN

Ky kabllo është i përsosur për Citroën 3.0 HDI tuaj. Është një pjesë e re. Ndihmon makinën tuaj të funksionojë më mirë. Shumë klientë janë shumë të kënaqur me të. Citroën nuk i prodhon më këto pjesë. Por pa merak! Menaxhmenti ynë përmbush standarde të larta. Është bërë posaçërisht për këtë.

Rarepar, partneri ynë, garanton cilësi të lartë dhe dërgesë të shpejtë.

Additional information

Numri krahasues

4014LN

Lloji

Linja me presion të lartë

për makinë

Citroën C5 3.0 HDI

statusi

Mallra të reja në magazinë

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.