CARGOMESH GMBH
Search

RP077 shiriti i sipërm i shiritit Espace II numër krahasimi 7700706052

189,00 exkl. MwSt.

Description

 

Mallra të reja dhe cilësore

Të gjithë artikujt janë prodhuar sipas pjesës origjinale të zëvendësimit.

 

Norma e sheshtë e dërgesave për Evropën
Çmimi fiks për dërgesë me korrier ekspres me DSV

Additional information

Weight 1,95 kg
Dimensions 38 × 12 × 9 cm
Numri krahasues

7700706052

Lloji

Ashti i sipërm i dëshirës

për makinë

Renault Espace II

statusi

Mallra të reja në magazinë

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.